RTL Nederland | Online Producer

 

Als stagiair begonnen op de afdeling ‘Online Productions’. Het beheren van social media-kanalen, het bedenken van online (video)content en het opzetten van  nieuwe (video)formats, behoorde tot mijn taken. Na een verlengde stage van 8 maanden, ben ik op freelance basis door blijven werken voor de online redactie van Eigen Huis en Tuin en RTL Woonmagazine. Ik was verantwoordelijk voor het bedenken en maken van (nieuwe) online (video)formats, die vandaag de dag nog steeds gebruikt worden op de sociale kanalen.

 

 

Ruud Hoefakker – RTL Nederland

“Thom heeft in zijn periode bij RTL enorm veel geleerd. Hij heeft daar laten zien kleine, maar ook grotere klussen aan te kunnen. Dat heeft hem ook vervolgklussen opgeleverd, die hij zelfstandig heeft opgepakt.”

LiveWall | Event Officer & TV regie

Voor LiveWall houd ik me vooral bezig met het onderwerp ‘Fan Engagement’. Livewall ontwikkelt tools die tijdens evenementen kunnen worden ingezet, om de bezoekers zo goed mogelijk bij het evenement te betrekken.
Ik ben vooral actief voor de televisieprogramma’s Temptation Talk en Eilandpraat. Hierbij ben ik verantwoordelijk voor de kijkersvragen die tijdens de uitzending werden getoond en gesteld en voor het bedienen van de poll, waarop kijkers kunnen stemmen.
Naast live TV uitzendingen, heb ik namens Livewall support geleverd tijdens o.a. de Dam tot Damloop in Amsterdam en tijdens wedstrijden van Ajax.

 

Jona Zuiver – LiveWall

“Thom is bijzonder enthousiast en betrokken, en zet zich 100% in voor een goed eindresultaat. Hij is initiatiefrijk, denkt graag mee en neemt zijn verantwoordelijkheid. Voor ons doet hij onder meer second screen en social media support voor de programma’s Eilandpraat en Temptation Talk. Hier zet hij zich wekelijks voor de volle 100% in. Thom is iemand waar je op kunt bouwen!”

5PM | Ziggo Sport

 

5PM is een bedrijf dat gespecialiseerd is in YouTube. Zij helpen bedrijven en merken aan meer succes op YouTube.
Voor 5PM beheer ik het YouTube-kanaal van Ziggo Sport, waarop samenvattingen van o.a. voetbalwedstrijden en F1 races geplaatst worden. Samen met 5PM is er een strategie opgesteld om het YouTube-kanaal van Ziggo Sport te doen groeien. Dit resulteerde in een stijging van 100.000 abonnees in 7 maanden tijd. And counting…

Ronen Wolf – 5PM

“Thom staat altijd in de startblokken en is enorm leergierig en ambitieus! Wanneer ik de titel van een video van het YouTube kanaal van Ziggo Sport toch nog iets had veranderd dan hing Thom aan lijn! Vrolijk als altijd en vooral nieuwsgierig wat hij volgende keer beter kon doen. Een vakman die beter en beter wil worden!”

LAbel 45 is een kledingwinkel in het mooie Geldrop. Thommunication adviseert op gebied van online en de website.

 

Label 45 is een kledingwinkel in het mooie Geldrop. Kleding voor hem en voor haar. Label 45 is een van de weinige kledingwinkels in het dorp, waardoor het belangrijk is om zich als merk sterk te positioneren. Om online zo goed mogelijk op te vallen, adviseer ik Label 45 op gebied van social media en de website. Het doel: zoveel mogelijk mensen bereiken en zo goed mogelijk onder de digitale aandacht komen. Er wordt gebruik gemaakt van elkaars kwaliteiten. De specialiteit in kleding van Label 45, samen met mijn specialiteit in online.