Het creëren van een goede website

Het creëren van een goede website | De eerste indruk


Zichtbaar zijn voor de doelgroep. Dat is waar het allemaal om draait.
Zorgen dat je gevonden wordt door de mensen die je nodig hebben.

Een website wordt gezien als het visitekaartje van het bedrijf. Als die goed is, als er veel aandacht aan besteed is, zal het bedrijf ook sneller worden bestempeld als ‘goed’. Wanneer er al jaren niets meer aan gedaan is, resulteert dit dus in het tegenovergestelde.

De eerste indruk

Zoals mijn moeder altijd zegt:
‘You never get a second chance to make a first impression’.
Daarom moet de eerste indruk goed zijn. In veel gevallen maakt de potentiële klant voor het eerst kennis met het bedrijf, wanneer de website wordt bezocht. Die eerste indruk kan goed of slecht zijn, afhankelijk van de website.

Daarom is het belangrijk om een goede, moderne en bovenal eenvoudige website te hebben, die precies vertelt wat de klant wil weten. Je wilt tenslotte dat er contact met je wordt opgenomen. Alleen dan kunnen er zaken gedaan worden…

Vindbaarheid

Een website moet voldoen aan een aantal eisen. Hoe beter daaraan wordt voldaan, hoe hoger de positie in Google.
Die positie en vindbaarheid is cruciaal, omdat Google tegenwoordig het eerste is wat mensen gebruiken om iets of iemand te zoeken. Vaak wordt ervan uitgegaan, dat bedrijven die hoog in Google staan, ook het beste bedrijf voor hen zullen zijn. Een goede vindbaarheid is daarom misschien nog wel belangrijker dan een goede eerste indruk.

Geen zorgen, dit doe ik voor je!

Thommunication logo