Waar het allemaal begon | de tijdlijn


 • 1999:
  Geboren in het mooie Eindhoven, als één van een tweeling.
 • 2003 – 2011:
  De basisschool. De tijd dat 1+1 nog moeilijk was en het woord ‘communicatie’ nog niet in mijn woordenboek stond.
 • 2011 – 2016:
  De ‘middelbare’. Met een iets grotere woordenschat op de fiets naar Eindhoven (ik ben inmiddels verhuisd). Hier bleek het woord ‘basis’ in ‘basisschool’ niet gelogen. Ik had tot dit moment namelijk nog niet gehoord van de vakken M&O (management en organisatie) en Geschiedenis. Maar: zonder onvoldoendes mijn diploma gehaald!
 • 2016 – heden:
  Klein-middel-groot. Juist. Op mijn 16e naar het ‘grote’ hbo. 
  Heel lang heb ik niet geweten wat ik na de havo wilde gaan doen. “Wat kan ik nu eigenlijk?”, dacht ik. Vlak vóór het definitieve besluit om nog twee jaar atheneum te gaan doen, maakte ik kennis met de opleiding Communicatie in Eindhoven. Ik geloofde niet in liefde op het eerste gezicht, maar dit was ‘m! En dit is ‘m nog steeds! Hier ben ik goed in en dit vind ik fantastisch!
 • Februari 2018 – Mei 2019:
  Stageperiode. Waar het allemaal begon.
  Al van jongs af aan riep ik dat ik ooit bij RTL Nederland wil gaan werken. Ik zag, bij RTL, een vacature die perfect bij de richtlijnen van mijn opleiding paste. “Niet geschoten is altijd mis”, dus ik mailde. Na een gesprek in Hilversum, werd ik gebeld. Ik mocht in februari beginnen. Een vreugde die niet te beschrijven is. 
  Ik begon op één afdeling en na een aantal maanden liep ik stage op drie afdelingen tegelijk. Ik wilde zoveel mogelijk gedaan en gezien hebben. Het was druk, maar heel tof.
  De stage, van een half jaar, werd met drie maanden verlengd. Na deze drie maanden, ben ik als freelancer voor RTL blijven werken. Het was gelukt. Ik mocht ‘eindelijk’ voor het bedrijf werken waar ik van jongs af aan al tegenop keek. Verantwoordelijk voor Social Media-kanalen en het mogen bedenken en produceren van (video)formats. Een van de hoogtepunten: 6.6 miljoen views op één Facebookfilmpje, door mijzelf gemaakt. 
 • December 2018 -heden:
  Bij RTL heb ik een netwerk opgebouwd, die in december 2018 bijzonder goed van pas kwam. Ik werd benaderd voor een klus voor Ziggo Sport. Zij wilde hun gelijknamige YouTube-kanaal overdragen aan 5PM, een bedrijf dat gespecialiseerd is in YouTube. Ik zou, namens 5PM en samen met een team, het YouTube-kanaal van Ziggo Sport gaan beheren. Een volmondig “ja”, bracht me enkele dagen later bij een kennismaking in Amsterdam. 6 maanden later had het kanaal een stijging van 100.000 abonnees en heel veel positieve reacties van kijkers en fans. Dankbaar werk, dat door velen werd erkend. En nog steeds.
 • Januari 2019 – heden:
  Ik werd benaderd voor een opdracht voor het TV-programma Temptation Talk. Voor LiveWall zou ik een tool gaan bedienen, die kijkersvragen en het aantal stemmen op een poll verzamelde. Deze kijkersvragen werden door mij gecontroleerd op taalgebruik, relevantie en of ze geschikt waren voor de uitzending. De vragen die geschikt waren, werden door mij rechtstreeks doorgezet naar de live-uitzending. De poll was een item in de uitzending en ik moest zorgen dat deze up-to-date was en op tijd klaar stond tijdens de uitzending.
  In september 2019 ga ik een soortgelijke opdracht voor het live programma Eilandpraat op RTL4. 
 • Oprichting Thommunication


Thommunication logo